SPOED +31644437634

VOGELWERING

Wij houden uw dak duurzaam vogelvrij!

Daklekkage

Vogelwering voorkomt beschadiging aan het dak

Vogelwering vormt een succesvol middel tegen beschadiging aan het dak. Nestelende vogels kunnen niet langer op uw dak terecht. Een vogelnest ziet er leuk uit, helaas is de realiteit vaak minder. Het isolatiemateriaal van het dak wordt aangetast. De gootsteen kan verstopt raken en de vogels kunnen geluidsoverlast veroorzaken. Wordt de schoorsteen gebruikt als onderkomen door de vogels? Dan kan in het ergste geval een schoorsteenbrand ontstaan. Vogelwering biedt een goede oplossing tegen deze problemen. Straatmans Dak- en Zinkwerken heeft goede oplossingen die duurzaam zijn en diervriendelijk!

 Vogelwering tegen overlast

De uitwerpselen van vogels veroorzaken grote overlast. Uitwerpselen van vogels zijn ontzettend vervuilend. Schadelijke bacteriën komen vrij, dit is ongezond voor mensen. De stank is een bijkomende ergernis. Heeft u geen vogelwering, dan kunnen de uitwerpselen van de vogels zeer vervelend zijn. De ondergrond wordt aangetast en u ziet vlekken verschijnen. De zuren zorgen voor blijvende vlekken op allerlei materialen.

Een andere overlast op het dak is ongedierte. De vogelnesten die op het dak worden gebouwd door de vogels zijn een broedplaats voor mijten, luizen, vlooien en allerlei andere beestjes. Ook ongedierte tast het dak aan. U heeft nog meer schade aan uw dak en de kosten worden alsmaar hoger. Onderneem tijdig actie om deze problemen te voorkomen. Met behulp van vogelwering hoeft u niet bang te zijn voor deze problemen. Straatmans Dak- en Zinkwerken denkt graag met u mee!

 

Vogelwerende profielen

De deskundige dakdekkers van Straatmans Dak- en Zinkwerken leggen vogelwerende dakvoetprofielen aan. Dit is een diervriendelijke methode. De vogels kunnen zich niet bezeren aan deze profielen. Ook staan de profielen mooi op het dak, het is geen doorn in het oog. De eenvoudige vormgeving maakt het een goede oplossing voor ieder soort dak. Het systeem wordt onder uw dakpannen gelegd. De vogels kunnen niet meer op het dak terecht komen. Zo is uw probleem direct opgelost. Straatmans Dak- en Zinkwerken is u graag van dienst om betaalbaar een goede, duurzame en diervriendelijke oplossing te bieden!

Offerte Daklekkage

Call Now Button