SPOED +31644437634

STORMSCHADE

U kunt snel op ons rekenen bij stormschade!

Stormschade

Stormschade aan uw dak

Bij hevige storm en windhozen kan er een deel – of soms een heel dak – van uw huis of pand afwaaien. In sommige gevallen is het pure overmacht, maar in veel gevallen liggen er oorzaken aan ten grondslag die goed te voorkomen zijn. Schakelt u de dakexperts van Straatmans Dak- en Zinkwerken in om meer schade te voorkomen! Wij zijn snel ter plaatse en repareren uw dak duurzaam en betaalbaar!

Oorzaken stormschade

Veel daken in Nederland voldoen niet aan de gestelde normen. Denk bijvoorbeeld aan losliggende nokvorsten waarvan het cement volledig los is gelaten. Of ballast dakbedekkingssystemen – waarbij daken worden belast met kiezels om de dakbedekking op zijn plek te houden – met te weinig ballast. Het zijn oorzaken van stormschade die eenvoudig te voorkomen zijn.

Een andere belangrijke oorzaak van stormschade ligt bij de huis- of pandeigenaren zelf. Wanneer daken niet goed worden onderhouden, kunnen dakafwerkingen of daksystemen – door veroudering en werking – loslaten. Als de wind grip krijgt op deze zwakke plekken is moeder natuur in staat om een heel dak los te rukken. Door preventief onderhoud en inspectie door een vakman worden deze gebreken vroegtijdig gesignaleerd en gerepareerd. Straatmans Dak- en Zinkwerken kan u adequaat en duurzaam van dienst zijn in geval van stormschade aan uw dak!

Heeft u twijfels over de stormvastheid van uw dak? Neem dan vrijblijvend contact op met ons! Wij komen graag bij u langs om uw dak te inspecteren. Afhankelijk van het daksysteem hebben wij meerdere oplossingen om de daken weer stormvast te krijgen. Wij informeren u hierover transparant en geheel vrijblijvend!

Offerte Stormschade

Call Now Button