SPOED +31644437634

SCHOORSTENEN

Betrouwbare Schoorsteen renovaties

Schoorsteen renoveren

Een belangrijk onderdeel van uw dak is de schoorsteen. Aan de buitenkant beschermt deze namelijk tegen diverse weersinvloeden, terwijl aan de binnenkant, in het geval van een kachel of haard de schoorsteen zorgt voor een goede afvoer. Dit is ook de hoofdreden om ervoor te zorgen dat deze in topconditie verkeert. Mochten er gebreken aan uw schoorsteen zijn, kunt u contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies over de reparatie van uw schoorsteen.

Wanneer is een reparatie nodig?

Een beschadiging dient tijdig gesignaleerd te worden, aangezien uw schoorsteen mogelijk in zijn geheel vernieuwd moet worden. Daarbij kunnen er lekkages aan de schoorsteen voorkomen. Indien u twijfelt aan de staat van uw schoorsteen raden wij u ook aan om direct contact op te nemen voor gratis advies met de dakexperts van Straatmans Dak- en Zinkwerken.  U kunt twijfelen over de staat van uw schoorsteen bij het volgende:

– Gescheurd lood
– Gescheurde kachel
– Als de schoorsteen slecht trekt
– Staat niet meer goed is

 

Voorkomen is daarbij beter dan genezen, dus twijfelt u over de staat van uw schoorsteen neem dan direct contact op met de dakexperts van Straatmans Dak- en Zinkwerken! Wij helpen u graag en onze offertes zijn altijd vrijblijvend!

Vraag direct gratis advies aan

Dus twijfelt u over de staat van uw schoorsteen, vraag dan direct gratis advies aan. Onze deskundige medewerkers staan u graat te woord met betrekking tot uw schoorsteen. Daarbij geven wij u advies of een reparatie of dat een renovatie aan uw schoorsteen nodig is, of dat het mogelijk nuttiger is uw schoorsteen in zijn geheel te vernieuwen. Twijfel dus niet en vraag direct om gratis advies door ons formulier in te vullen of gewoon even vrijblijvend met onze dakexperts te bellen!

Offerte Schoorsteen Renovatie

Call Now Button