SPOED +31644437634

PLATTE DAKEN

Straatmans Dakwerken is expert in platte daken!

Platte daken

Als u een pand laat bouwen en u moet de keuze maken voor de dakbedekking dan is bitumen zeker het overwegen waard. Bitumen is milieuvriendelijk, duurzaam en recyclebaar. Dit soort aspecten zijn in de 21eeeuw erg belangrijk. Bitumen is ook prima geschikt als ‘gebruikersdak’. Heeft u een woning met dakterras dan is bitumen een prima dakbedekking. Ook kan het goed worden gecombineerd met een groendak c.q. daktuin. Straatmans Dakwerken denkt graag met u mee!

Hoe lang gaat een bitumen dak mee?

De levensduur van bitumen dakbedekking bedraagt meer dan 25 jaar. Wanneer bitumen op de juiste manier wordt behandeld kan deze levensduur verlengd worden tot circa 40 jaar. Wanneer u een groendak laat plaatsen dan bedraagt de levensduur van uw bitumen dakbedekking zelfs tot zo’n 60 jaar. Dan nog kan een dak gedeeltelijk worden vervangen zodat het vervolgens weer enkele tientallen jaren dienst kan doen

Een bitumen dak is gevoelig voor de vorming van algen en mossen die tussen het materiaal wortel schieten. Dit maakt het dak bij uitstek geschikt als groendak. Maar als dat niet de bedoeling is dan is het belangrijk om jaarlijks het ongewenste groen van het dak te verwijderen. Verder moet worden gecontroleerd of de bitumen dakbedekking geen beschadigingen heeft waardoor het dak kan gaan lekken. U kunt dit zelf doen, maar als u het niet ziet zitten om op het dak te klimmen dan maakt u gewoon een afspraak met Straatmans Dak- en Zinkwerken en onze dakexperts zorgen ervoor dat uw dak er weer piekfijn uitziet.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw pand laten voorzien van bitumen dakbedekking, of wilt u de bestaande dakbedekking laten vernieuwen? Vraag dan nu een offerte aan bij Straatmans Dak- en Zinkwerken. Wij komen graag bij u langs om uw pand te bekijken en uw wensen te bespreken. Wij kunnen u in veel gevallen ter plaatse een prijsopgave geven. Als u daarmee instemt kan de klus direct worden ingepland. Bel ons voor een afspraak of gebruik het contactformulier op onze website om uw offerte aan te vragen.

Offerte Plat dak

Call Now Button