SPOED +31644437634

NOKVORSTEN

Een zeer belangrijk onderdeel van uw dak

Nokvorst repareren

Nokvorsten maken een essentieel onderdeel uit van uw dakbedekking. Het zijn de dakpannen die op de nok van het dak liggen en die ervoor zorgen dat de dakbedekking stevig is en op zijn plaats blijft. Als een nokvorst beschadigd is kan dit leiden tot grotere schade, zeker wanneer het hard gaat stormen of regenen. Omdat een losse of beschadigde nokvorst niet altijd zichtbaar is vanaf de grond is het belangrijk om de dakdekkers van Straatmans Dak- en Zinkwerken dit te laten controleren bij een vrijblijvende dakinspectie.

Nokvorsten als bescherming

Nokvorsten die voor een pannendak worden gebruikt zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de dakpannen. Ook op een rieten dak worden nokvorsten toegepast. Deze zijn gemaakt van keramiek en worden ook wel rietvorsten of strovorsten genoemd. Er zijn verschillende modellen. Deze nokpannen worden op dezelfde manier bevestigd als op een pannendak en dienen om het dak zijn stevigheid te geven en schade bij storm te voorkomen. Wij kunnen dit voor u realiseren tegen een eerlijk tarief en altijd volledig transparant met u gecommuniceerd!

Maak een afspraak voor onderhoud aan de nokvorsten

Heeft u schade aan uw nokvorsten of zijn ze versleten zodat vervanging noodzakelijk is? Maak dan een afspraak met Straatmans Dak- en Zinkwerken. U kunt ons bereiken via de belbutton of gebruik gewoon het contactformulier op de website. Onze ervaren dakdekkers kunnen de nokpannen voor u vervangen. Soms is het niet nodig om alle nokvorsten te vervangen, beschadigde exemplaren kunnen los worden vervangen. Bij het vernieuwen van het dak wordt doorgaans niet alleen de dakpannen of andere dakbedekking vernieuwd maar ook de nokvorsten. Een nieuw pannendak gaat tientallen jaren mee en zal in die periode weinig onderhoud vergen. Straatmans Dak- en Zinkwerken helpt u graag betaalbaar op de goede weg vooruit met uw pannendak!

Offerte Nokvorstreparatie

Call Now Button