SPOED +31644437634

DAKLEKKAGE

Wij zijn snel bij u op locatie om te helpen!

Daklekkage

SNELLE HULP BIJ DAKLEKKAGE NODIG?

Wanneer het dak van uw huis waait of er een groot gat in het dak ontstaat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Voor dit soort calamiteiten belt u Straatmans Dak- en Zinkwerken 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Er komt zo snel mogelijk een dakdekker naar u toe om in ieder geval een noodvoorziening te treffen. Meestal wordt er een zeil over het dak gelegd en vastgezet. Zo wordt voorkomen dat er meer schade ontstaat, zowel aan het dak als aan het interieur. Vervolgens herstellen wij uw dak uiteraard zo snel mogelijk.

Met spoed uw daklekkage laten oplossen?

Meld met spoed uw daklekkage of bel direct met een dakdekker via telefoonnummer ons spoednummer!

Een kleine daklekkage is soms lastig op te sporen

Als u merkt dat het dak lekt, maar u kunt niet meteen zien waar de lekkage vandaan komt, dan kan de erkende dakdekker u helpen. Een lastig op te sporen daklekkage kan door onze vakmensen vaak snel worden gevonden. De overlast van een kleine daklekkage kan groot zijn, omdat vocht in uw huis voor de vorming van schimmel kan zorgen. Schimmel is schadelijk voor de gezondheid, en bovendien doet het natuurlijk sterk afbreuk aan uw wooncomfort.

Onze Dakexperts herstellen daklekkage aan verschillende soorten daken. Of u nu een hellend dak heeft of een plat dak. Schade aan een bitumen dak of een dakpannen dak wordt zo snel mogelijk hersteld zodat u weer comfortabel kunt wonen. Als de daklekkage het gevolg is van een onvoorziene gebeurtenis, zoals brand of storm, dan worden de kosten gedekt door uw opstalverzekering. Soms vraagt de verzekeraar een prijsopgave vooraf. Deze kunnen wij u uiteraard geven. Ook kunnen wij in veel gevallen de schade rechtstreeks met uw verzekeraar afwikkelen. Schakelt u de dakexperts van Straatmans Dak- en Zinkwerken geheel vrijblijvend in voor een snelle afhandeling in alle opzichten!

Offerte Daklekkage

Call Now Button