SPOED +31644437634

DAKISOLATIE

Duurzaam en kostenbesparend!

Dakisolatie

Het isoleren van je dak is een van de belangrijkste stappen naar een lagere energierekening. Dakisolatie zorgt ervoor dat warmte niet meer onopgemerkt kan ontsnappen via het dak, de plek waar doorgaans veel warmte verloren gaat.

Naast een lagere energierekening, verhoog je met dakisolatie ook jouw wooncomfort. In de winter houdt dakisolatie de warmte in je huis vast en in de zomer houdt het de warme lucht juist buiten. Op deze manier heb je het gehele jaar door een aangename temperatuur in huis.

Besparen met dakisolatie

Met het isoleren van jouw dak kun je besparen op de energierekening. Bovendien verminder je de CO2-uitstoot en draag je dus bij aan een beter milieu. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met de dakexperts van Straatmans Dak- en Zinkwerken!

Kosten van dakisolatie

De kosten voor dakisolatie verschillen en hangen af van verschillende factoren. Je kunt ervan uitgaan dat de gemiddelde kostprijs van dakisolatie tussen de €2.500 en €5.500 ligt, deze berekening is o.b.v. een eengezinswoning met een dakoppervlak van om en nabij de 80 m2.

Als je woningeigenaar bent en minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen laat uitvoeren, dan kun je de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) aanvragen. Straatmans Dak- en Zinkwerken adviseert u graag en vrijblijvend over de mogelijkheden!

Offerte Dakisolatie

Call Now Button