SPOED +31644437634

DAKINSPECTIE

Kosteloos, transparant en goed!

Dakinspectie

Het dak is heel belangrijk onderdeel van uw huis en daarom zijn we daar zuinig op. Het beschermt ons niet alleen tegen weersinvloeden, maar houdt warmte binnen, weerhoudt dieren van binnenkomen, beschermt het huis, en geeft ons ook het gevoel van veiligheid en het hebben van een thuis. Dit zijn redenen genoeg om goed voor het dak te blijven zorgen. Dakinspecties kunnen van tijd tot tijd daarom geen kwaad. Door dakinspecties uit te laten voeren kunt u eventuele gebreken tijdig opsporen, waardoor schade en (grote) reparaties of vervanging voorkomen kunnen worden.

Tijdens een dakinspectie controleert Straatmans Dak-en Zinkwerken de kwaliteit van uw dak. Wij controleren of er gebreken aanwezig zijn op het dak die in de toekomst kunnen leiden tot lekkage of grotere problemen. Een preventieve inspectie kan daarom grotere schade voorkomen. De gevonden gebreken worden in kaart gebracht en met u besproken. U ontvangt van ons een kort verslag waarin een duidelijk beeld van de staat van uw dak wordt geschetst. Daarbij geven wij ook persoonlijk advies over benodigde ingrepen en/of reparaties die uitgevoerd dienen te worden. Wilt u meer weten wat Straatmans Dak-en Zinkwerken voor u kan betekenen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij zijn u graag en altijd goed van dienst

Bent u van plan om uw dak te vernieuwen of wilt u zonnepanelen laten plaatsen, dan is het wel verstandig om vooraf een dakinspectie te laten uitvoeren. Hierdoor kunt u geen onverwachte kosten. Als wij langskomen voor een gratis dakinspectie kunt u het volgende verwachten:

– Wij rekenen geen voorrijkosten
– Wij inspecteren het dak op gebreken
– Wij maken foto’s en video’s van de situatie
– U ontvangt een gratis offerte om de gebreken te herstellen.

Neem vrijblijvend contact op voor het aanvragen van een kosteloze dakinspectie bij de dakexperts van Straatmans Dak- en Zinkwerken!

Offerte Dakinspectie

Call Now Button